Missie

Veilige en doeltreffende therapeutische oplossingen, ontwikkeld door onze partners, ter beschikking stellen van Europese professionele zorgverleners en patiënten via onze expertise in het betreden van markten en in de handel brengen van producten.

Visie

Uitgroeien tot een van de toonaangevende, door partnerschap gedreven farmaceutische ondernemingen in Europa, via expansie en de maximale uitbouw van het productassortiment van onze partners en onze geografische voetafdruk.

Cultuur

Therabel is een groep professionals op mensenmaat die samenhangt door gemeenschappelijke doelstellingen.

Sinds 1945 is Therabel gegroeid door het opzetten van langlopende samenwerkingsverbanden. In de loop der jaren hebben wij een team opgebouwd dat zich onderscheidt door zijn deskundigheid, toewijding en zin voor samenwerking.

Door onze grondige aandacht voor ethiek, in combinatie met onze ontvankelijkheid en ons vermogen tot het ontwikkelen van vernieuwende werkwijzen, zullen wij onze visie kunnen waarmaken.

Wij streven ernaar onze verdere groei te bestendigen, door de producten die ons worden toevertrouwd, op een hoger niveau te brengen en alle betrokken partijen daarvan te laten profiteren: onze partners, patiënten, professionele zorgverleners en werknemers.